Zahvalnica i čestitka UMHCG

HNY

UMHCG vam se  na početku 2015. godine zahvaljuje  što ste u toku 2014. bili naši saradnici i podrška. Posebno smo zahvalni osobama s invaliditetom na povjerenju i inicijativama, a neizmjerno zadovoljni rezultatima koje smo postigli, uprkos brojnim preprekama, posebno smanjenom budžetu u odnosu na naše planove i realne potrebe korisnika.

Da se trudi i neizmjerno zalaganje isplati, primjećuje i poštuje pokazala nam je i nagrada koja nam je uručena od Centra za građansko obrazovanje (CGO).

Posebno smo zadovoljni što je naše djelovanje u oblasti visokog obrazovanja ove godine rezultiralo usvajanjem Zakona o visokom obrazovanju, sa normama koje se odnose na prava studenata s invaliditetom i sam broj studenata koji su u bazi podataka UMHCG, njih 80, odnosno više od 30 onih koji su nam se ove godine javili po prvi put.

Uskoro na sajtu UMHCG oćekujte kompletan naratvini izvještaj o programskim aktivnostima za proteklu godinu, a do tada vas pozdravljamo uz želji da i u 2015. budete uz nas, da se zajedno sa nama  borite za to da mladi s invaliditetom budu vidljiviji u našem društvu, da odlučuju o sebi i svom životu, uz manje prepreka (bilo fizičkih, socijalnih ili pravnih).

Želimo vam jednake mogućnosti, dostojanstvo, ravnopravnost i društvo bez barijera 🙂

Od 12. januara smo opet tu uz vas, i to u malo proširenom sastavu u odnosu na 2014. godinu, do tada menadžment koristi neradne dane praznika da povrati energiju i entuzijazam i sa novim idejama odmah u januaru sačini svoj Plan rada za 2015. godinu

Menadžment UMHCG

Saradnici i donatori