Uspješno završena akcija “Zajedno za Urana” – Rotaract sakupio čak i više

Uspješno je završena velika humanitarna akcija koju je pokrenuo Rotarakt Klub Podgorica u cilju prikupljanja novčanih sredstava za obuku psa vodiča osobe oštećenog vida, a ujedno i pomoći Udruženju mladih sa hedikepom Crne Gore.

Kompletan prikupljeni iznos od 6580€ zajedno sa sredstvima koji su ovim povodom uplaćivana i na račun Udruženja su čak i više od iznosa rate (7.040,00€ bez provizije) koja je bila potrebna za otplatu Urana, čim je Rotarakt Klub Podgorica  omogućio njegov ostanak u Crnoj Gori.

“Ponosni smo što smo uprkos veoma kratkom roku podstakli veliki broj institucija, preduzeća i naših sugradana da svojim velikodušnim doprinosom pomognu da Uran ostane u Crnoj Gori. Ovim smo kao zajednica pokazali zrelost prepoznavši značaj i uticaj ove akcije na cjelokupan položaj lica sa invaliditetom.”, između ostalog se navodi u saopštenju.

“Rotarakt Klub Podgorica se ovom prilikom od srca zahvaljuje na svim donacijama i velikoj pomoći svima onima koji su na bilo koji način učestvovali u ovoj nadasve humanoj akciji”, ističu iz kluba.

 

Pripremio: Kristian Camaj

Izvor. Saopštenje za javnost

Saradnici i donatori