UMHCG RASPISUJE KONKURS za pisanje tekstova za OSI o individualnim iskustvima zaštite i zdravlja na radu

UMHCG RASPISUJE KONKURS za pisanje tekstova za OSI o individualnim iskustvima zaštite i zdravlja na radu u okviru projekta OSIguraj uslove sebi!

Pravo učešća na konkursu imaju osobe s invaliditetom i akteri u oblasti zaštite i zdravlja na radu. Članovi komisije UMHCG neće razmatrati tekstove s kojima su učesnici prethodno konkurisali i koji su ranije objavljivani.

Nazivi tekstova i pojedinačne teme u okviru njih mogu biti specifične, mogu se odnositi na lična razmišljanja, iskustva i doživljaje, ali mogu predstavljati i analizu zakonske i druge regulative i sl.

Svi zainteresovani za učešće na konkursu trebaju do ponedjeljka, 17. februara 2020. do 15.00 časova poslati tekst/esej obima do 1500 riječi  na mejl adresu:  umhcg2016@gmail.com, s naznakom „Konkurs za pisanje tekstova za OSI“

Zainteresovani kandidati/kinje koji šalju svoje tekstove u pratećem mejlu treba da napišu ime i prezime, mjesto u kojem žive i kontakt telefon. Prema pravilima takmičenja, svako može poslati po jedan tekst na temu iskustava iz oblasti rada, zaštite i zdravlja na radu.

Najbolja tri teksta biće izabrana od strane tročlane Komisije UMHCG i biće nagrađeni u iznosu od po 70,00€.

Konkurs za tri teksta aktivnost je projekta OSIguraj uslove sebi!, kojeg UMHCG realizuje uz finansijsku podršku Ministarstva rada i socijalnog staranja kroz Javni konkurs u oblasti zaštite i zdravlja na radu.

Saradnici i donatori