Tromjesečni kurs za grafičkog operatera

BRITISH COUNCIL nastavlja sa projektom Inkluzivni dizajn. U okviru II faze projekta organizuje se kurs za grafičkog operatera.

Mjesto održavanja kursa: Zgrada Rektorata Univerziteta Crne Gore (prizemlje koje je dostupno za korisnike kolica).

Vrijeme trajanja: 3 mjeseca, sa početkom u srijedu 01-og februara.

Kurs za Desktop publishing (DTP) odnosno grafičku pripremu za štampu i izdavaštvo.

Broj polaznika kursa: 8-10 osoba s invaliditetom. Vrijeme održavavanja: 2 x nedeljno po 3h, srijedom od 17-20h i subotom od 10-13h.

Preduslovi za učešće: obavezna funkcionalnost ruku, poznavanje osnova rada na računaru – Microsoft Office (Word, Excel…), poželjno iskustvo rada sa Photoshopom, Illustratorom i InDesignom.

Predavači: Ana Matić, grafički dizajner i predavač na Fakultetu likovnih umjetnosti Cetinje, Lazar Pejović, umjetnički fotograf i predavač na Fakultetu likovnih umjetnosti Cetinje i Antun Heber, grafički dizajner.

Svi zainteresovani za kursu mogu se prijaviti do 20-og januara na e-mail adresu: marina.vujacic@umhcg.me ili broj tel. : +382 69 385 976.

Nakon prijave zainteresovani će obaviti razgovor sa predavačima, nakon čega će se odlučiti koji učesnici će pohađati kurs.

Više informacija o projektu “Inkkluzivni dizajn” u okviru kojeg se održava kurs možete pronaći na linku: http://www.umhcg.org/?p=313

Saradnici i donatori