Produžen rok za otplatu Urana do kraja marta mjeseca

Obajveštavamo javnost da je produžen rok za otplatu psa vodiča, Urana do kraja mjeseca marta. Podsjećamo da je kampanju “Zajedno za Urana” pokrenuo Rotarakt Klub Podgorica 02. marta u cilju prikupljanja novca za psa vodiča za osobu oštećenog vida, Urana.

S obzirom da se UMHCG ugovorom o kupoprodaji Urana obavezao da će kompletnu cijenu psa vodiča i njegove obuke isplatiti do 15. marta ove godine, a kako rok ističe danas UMHCG se obratio Centru za rehabilitaciju “Silver” iz Hrvatske s molbom da omoguće produženje ugovora do kraja mjeseca kako bi se realizovale dogovorene donacije i prikupila sva nedostajuća sredstva. Iz “Silvera” smo dobili potvrdan odgovor i time obajveštavamo javnosta da se kampanj nastavlja do kraja mjeseca.

Ovim se kupoprodajni ugovor produžuje za 15. dana što će nadamo se viti dovoljno za prikupljanje nedostajuće sume novca.

Zahvaljujemo se ovom prilikom svima koji su već partner ii donator ove akcije i pozivamo sve koji su u mogućnosti da svojim doprinosom pomognu da se ugovor ispoštuje do kraja mjeseca i Uran ostane u Crnoj Gori kod svoje korisnice.

Broj žiro računa kod Hipotekarne banke na koji se mogu izvršiti uplate je 520-14424-65.

 

UDRUŽENJE MLADIH SA HENDIKEPOM CRNE GORE

ROTARAKR KLUB PODGORICA

Saradnici i donatori