POZIV ZA VOLONTERE – DIJELJENJE LIFLETA: “OVO SU NAŠA MJESTA”

MAPA-final

Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore poziva volontere da se jave kako bi pomogli i učestvovali u akciji dijeljenja lifleta u okviru Kapanje: “Ovo su naša mjesta”, koju smo započeli u saradnji sa Cetrom za demokratsku tranziciju. Dijeljenje lifleta je planirano za utorak 1. jul. u periodu od 10.00h do 13.00h u Podgorici.

Podsjećamo da je inicijativa za kampanju pokrenuta u toku nedjelje tvitovanja Izvršne direktorice UMHCGa o posljedicama nepropisnog parkiranja.Lifleti će se dijeliti na svim velikim parking mjestima, gdje postoje obilježena mjesta za parkiranje vozila sa oznakom.

Tom prilikom će se fotografisati sva nepropisno parkirana vozila na koja naiđemo u periodu dijeljenja lifleta i na vozilima će se ostavljati lifleti. Slike i izvještaj sa ove aktivnosti će biti objavljene na našem portalu i fejsbuk stranici.

parking

U akciji će biti podijeljeno između 300 i 400 lifleta. Priključite se i budite društveno-odgovorni ! 🙂

Da bi učestvovali u akciji molimo Vas da se, do ponedeljka 30. juna, javite putem fejsbuk stranice UMHCG, ili putem maila office@umhcg.com ili na broj telefona + 382 67 801 761.

Saradnici i donatori