Novogodišnja čestitka

cestitkaUz zahvalnost što ste proveli vrijeme sa nama, prateći naš rad, aktuelnosti u zemlji i svijetu koje smo Vam prenosili putem sajta i putem portala Disabilityinfo.me, i uz nas proveli cijelu 2013.  godinu,  želimo Vam srećne praznike i uspješnu 2014. godinu.

Osobama s invaliditetom u 2014., kao i uvijek želimo mnogo veći stepen samostalnosti, hrabrosti za snažniju i odlučniju borbu za svoja prava, uz poruku da nikad ne odustaju boreći se za ono što su donosioci odluka, političari i ukupna država naznačili u brojnim zakonima i politikama. Ne dozvolite da Vašim životima upravljaju drugi i ne dozvolite da kvalitet Vašeg života zavisi od volje bilo kog pojedinca ili grupe kome ili kojoj nije stalo da li je njegovo/njeno ili njihovo ponašanje u skladu sa principima, prije svega ljudskih prava, a onda humanog i ljudskog ponašanja.

Osobama bez invaliditeta želimo takođe puno uspjeha, pozitivne energije i razumijevanja. Pozivamo i Vas da nas pratite i naredne godine, uz želju da budete što više senzibilisani i da ne budete opterećeni površnim stvarima koje Vam se čine jedinim ispravnih. Prihvatite osobe s invaliditetom, kao i sve druge ljude i sami se potrudite da budu ravni Vama time što nećete ugrožavati njihovo dostojanstvo i borbu za ravnopravnost.

Budite uz nas i 2014. godine, a mi ćemo se truditi da Vam uzvratimo dobrim inofrmacijama, tekstovima i nadasve podrškom 🙂

U ime i ispred menadžerskog tima Udruženja mladih sa hendikepom Crne Gore i redakcije portala Disabilityinfo pozdravlja Vas Marina Vujačić

Saradnici i donatori