Bojan Đorović

Administrativni asistent

Bojan Đorović je rođen 24. decembra  1987. u Podgorici. Osnovnu školu „Oktoih“ završio je u Podgorici, nakon čega upisuje i završava srednju ekonomsku školu „Mirko Vešović“, smjer Ekonomski tehničar. Nakon završene srednje škole upisuje Ekonomski fakultet (Studije Menadzmenta) u Podgorici.

Diplomirao je 2012, na temu: „Formiranje cijena logističkih usluga“.

U januaru 2017. preko Vladinog Programa stručnog osposobljavanja dolazi u UMHCG gdje se osposobljava narednih 9 mjeseci. Za vrijeme stručnog  osposobljavanja asistirao je finansijskoj menadžerki na domaćim i međunarodnim projektima i učestvovao u raznim aktivnostima koje je  Udruženje organizovalo.

Od 5. decembra  2017. Bojan je zaposlen u UMHCG na mjestu Koordinatora programa za zapošljavanje i razvoj ljudskih resursa. U ovom periodu koordinirao je i projektom „Rentiranje kombi vozila“ u okviru projekata „Smart Start – Održivi uticaj civilnog društva kroz socijalno preduzetništvo i inovacije u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Turskoj“, u okviru kojeg se UMHCG uključilo u proces započinjanja socijalnog preduzetništva. Nakon toga koordinirao je projektom “(Sa) OBRAĆAJ mi se” koji je podržalo Ministarstvo saobraćaja i pomorstva.

Od maja 2019. angažovan je na poziciji Administrativnog asistenta (za finansije).

Član je Savjeta za pitanja lica s invaliditetom Skupštine Glavnog grada.

Služi se engleskim jezikom.

Kontakt podaci:

e-mail: bojandjorovicumhcg@gmail.com

 

 

Saradnici i donatori