Željko Miličić

IT administrator

Željko Miličić je rođen 14. septembra 1984. u Podgorici.

Završio je Osnovnu školu „Marko Miljanov“ u Podgorici 1999, nakon čega upisuje Srednju stručnu školu „Vaso Aligrudić“, 2003, takođe u Podgorici.

Potom 2007. upisuje Elektrotehnički fakultet Univerziteta Crne Gore, smjer Studije Primijenjenog računarstva (SPR), gdje završava osnovne studije 2012. Nakon toga upisuje specijalističke studije.

U januaru 2014. preko Vladinog programa stručnog osposobljavanja počinje da radi u ALTI.D.O.O (završava pripravnički staž) narednih devet mjeseci.

U avgustu 2019. učestvuje u projektu Press to Work – klikni i pro(radi) koji sprovodi UMHCG u saradnji s TV Vijesti. Nakon toga u decembru 2019. zapošljava se u UMHCG.

Željko poznaje i rad na računaru, pored Microsoft offica, zatim rad na obradi slika u Photoshopu, Ilustratoru, formatiranju računara i reinstalaciji operativnih sistema.  

Takođe u opisu svog posla Željko uređuje platformu vrsnjackapodrska.me, a po potrebi i portal Disabilityinfo.me, sajt umhcg.com, sajt sabraćajosi.me i YouToube kanal. Željko takođe radi i na ažuriranju baza podataka.

Pored Crnogorskog/Srpskog kao maternjeg i Željko ima osnovno znanje iz Engleskog jezika. 

Željko je osoba s invaliditetom.

 

Kontakt podaci: 

e-mail: zeljkomilicic1.umhcg@gmail.comzekson84@gmail.com

Saradnici i donatori